Je bekijkt nu Afrika

Afrika

Ik kan niet zeggen dat ik zelf veel van Afrika heb gezien, buiten een rondreis in Zuid Afrika en Kenya. Ik ben echter opgegroeid tussen de Afrikaanse kunst en cultuur dankzij mijn moeder die voor haar werk geregeld doorheen heel Afrika reisde om kunst aan te kopen.

Kenia

Wat ik zelf meenam uit mijn ervaring zijn de diepe rode kleuren van de aarde in Kenia, de nabijheid tot de natuur, de kleur van de Jacaranda’s in Swellendam, en de huizen in Cape Town, Zuid Afrika! Maar ongetwijfeld ook de patronen en daarin hun contrasten. Deze zijn overal terug te vinden in hun textiel, de ceremoniële huid schilderingen tot in hun interieur en architectuur. 

Al de Afrikaanse items die we verkopen zijn lokaal aangekocht bij de kunstenaars zelf en zijn unieke stukken!

Jacaranda bomen