We blijven met onze Luchilla geurkaarsen helemaal achter onze ecologische en ethische waarden staan. Onze kaarsen zijn gemaakt van ecosojawas en etherische oliën. 

Ecosojawas is biologisch afbreekbaar en veganistisch. Er worden geen dierlijke producten gebruikt en er zijn geen dierproeven uitgevoerd bij de productie ervan.

Nog een voordeel van sojawas is dat ze in tegenstelling tot paraffine ecologischer zijn en geen toxische stoffen vrijlaten. 

We kiezen ervoor onze kaarsen te maken in glazen potten met een deksel of in onze eigen handgemaakte betonnen pot. We werken afhankelijk van de type pot en de grote ervan met een normale of houten lonten en 5 % etherische oliën. 

Onze soja was kaarsen branden langer en verspreiden de geur beter.

Onze favoriete geuren 

Amber : Deze amber geur is een fluweelachtige, houtachtige sensuele geur en creëert een sfeer van warme, verfijning en stijl.

Cederhout : Cederhout is een zachte, aardse, warme en sensuele geur.

Sandelhout : Sandelhout is een heerlijk warm, aardend, exotische geur

Amber & Orange : Deze amber en zoete sinaasappel geur is een fluweelachtige amber en musk worden versterkt door de sinaasappel en creëert een sfeer van warme, verfijning en stijl.

Sandelhout & Orange : Deze zoete sinaasappel en sandelhout geur is een diepe warme sandelhout en musk geur die zalig combineert met de zoetere frisse sinaasappelgeur.

Jasmijn : Jasmijn is een fleurig en exotisch aroma dat als geen ander sfeer kan brengen. Deze geur doet ons persoonlijk aan zuiderse zomers denken.

Patchouli : Patchouli is een kruidige, houtachtige, kamferachtige geur die een weldadige luxe touch brengt.

Het is belangrijk een geurkaars voldoende lang te laten branden bij elk gebruik zodat de bovenste laag wax volledig en gelijkmatig smelt. De houten lonten smeulen eerder in tegenstelling tot de gewone lonten die een vlam geven, hierdoor smelt de wax nog wat trager. Extra lang genot dus van deze kaarsen.

Shop onze collectie handgemaakte kaarsen hier, veel shop plezier.