Retourneren

Heb je jouw bestelling ontvangen, maar is het toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Is er iets niet goed? Geen probleem! Je kan het artikel terugsturen binnen de 14 dagen nadat je het pakketje hebt aan gekregen. Deze termijn begint op het moment dat de goederen zijn geleverd. Indien je na afloop van deze termijn de producten niet hebt teruggezonden, is de koop een feit.

Tijdens de herroepingstermijn vragen wij je vriendelijk om zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Gelieve het product slechts in die mate uit te pakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

Wat moet je doen alvorens je jouw producten wenst te retourneren?

Check eerst onderstaande punten om te zien of jouw aankoop hiervoor in aanmerking komt:

  • Het artikel moet ongedragen en onbeschadigd zijn;
  • Jouw retour moet binnen de 14 dagen nadat jij het pakket ontvangen hebt terug bij ons zijn;
  • Alle tags moeten nog bevestigd zijn aan de artikelen zoals in de oorspronkelijke staat;
  • Artikelen met vlekken worden niet teruggenomen;
  • Juwelen kunnen niet geretourneerd worden omwille van hygiënische redenen.
Voldoet jouw retour aan de bovenstaande eisen?

Om een vlotte retour te kunnen garanderen vragen wij je om een e-mail te sturen naar info@luchilla.be met als onderwerp ‘retour + vermelding van je ordernummer’. Gelieve in de mail de reden van retour, het aantal producten alsook de naam van het product dat je wenst te retourneren op te geven. Op deze manier zijn wij meteen op de hoogte van jouw retour en kunnen we dit nauw opvolgen. 

Daarna is het aan jou om de bestelling op een zorgzame manier in te pakken en terug te sturen.  Indien je van jouw herroepingsrecht gebruik maakt, zal je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking terugsturen, vergeet niet het retourformulier niet mee in de verpakking te plaatsen. Indien de producten zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op retour.

Je dient steeds te kunnen bewijzen dat de geleverde zaken tijdig en zonder schade zijn teruggestuurd door middel van een bewijs van postaflevering en een foto.

De items kunnen teruggestuurd worden naar het volgend adres: 

Luchilla – t.a.v.Saar Vandegaer of Katleen Claesen
Steenbergestraat 9E
3384 Attenrode-Wever 

Kosten in geval van retour

Indien je gebruik maakt van jouw retourrecht zijn de kosten van retour voor jouw rekening. We raden aan om een retourzending te voorzien van een track en trace code omdat wij niet verantwoordelijk zijn als het pakket verloren gaat.

Terugbetalingen

Nadat wij jouw retour ontvangen hebben en deze goedgekeurd hebben, zullen wij de aankoopprijs en de initiële leveringskosten zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

Vragen

Zit je nog met enkele vragen? Geen probleem, stuur een e-mail naar info@luchilla.be