Luchilla is opgericht door twee interieur stylisten, onze passie voor interieur is wat ons samenbracht. We zijn dan ook enorm enthousiast als we een interieur mogen stylen van meubelen tot decoratie. 


We gaan met de klant in gesprek om zowel de functie van de ruimte te bespreken en te achterhalen welke stijl er in de totaliteit van het huis werkt en de klant graag ziet. 

We werken dan een moodboard uit en combineren onze eigen Luchilla merk aangevuld met de leukste nieuwe merken waarbij we rekening houden met de afkomst van het merk, het ethisch en duurzaam ondernemen en het moet natuurlijk wat uniek zijn. 


Wil jij graag meer weten over hoe we dit aanpakken en wat onze prijzen zijn?

We proberen dit heel toegankelijk te maken voor iedereen, daarom beginnen onze prijzen al vanaf 150 euro voor de styling van 1 ruimte. Komt er een ruimte bij dan vragen 250 euro, een derde ruimte komt het op 350 euro voor de 3 ruimtes samen enzovoort. 

Het budget dat je uitgaf aan het stylingadvies is niet verloren! Het wordt namelijk opnieuw afgetrokken van je aankopen. Het is dus een voorafbetaling dat je tegoed krijgt als shop budget.  

Interesse? contacteer ons dan op info@luchilla.be

be